(CLICK) Conceptul de Restaurant Virtual Online de la eXpert Horeca Online


 

eXpert Horeca Online este o agenție de consultanță în domeniul hotelurilor și restaurantelor, iar cel mai notabil proiect cu care și-a început activitatea a fost crearea în anul 2009 a primului blog din România dedicat recenzării restaurației autohtone, după care, în anul 2010 a introdus în țara noastră conceptul de meniu digital interactiv e-Meniu, despre care s-a scris mult în presa de specialitate a momentului, cum ar fi articolul pe care îl puteți citi AICI sau puteți vedea introducerea altuia din revista Horeca în imaginea de mai jos.


Un demo video (filmat neprofesionist, cu o cameră foto de buzunar - cu scuzele de rigoare, este singurul video despre e-Meniu care a supraviețuit ultimului deceniu) îl puteți viziona mai jos.

 
Cel mai nou proiect al echipei eXpert Horeca Online este RESTAURANTUL VIRTUAL ONLINE care are o serie de avantaje prin comparație cu cel fizic prin faptul că nu necesită bucătari, ospătari, livratori, spații de gătit și de servire, stocuri de marfă, echipamente foarte costisitoare, consumuri mari de energie, autorizații de la DSV, ISU, Credidam, primărie, poliția locală și alte numeroase instituții mai mult sau mai puțin cunoscute. E nevoie doar de o conexiune de internet și de consultanța noastră.


Agenția eXpert Horeca Online îți asigură un site modern, o aplicație atașată pentru vânzări online, un meniu special creat de un specialist de marketing și unul în domeniul gastronomic, implementarea acestuia într-un restaurant fizic care va prepara și va livra mâncarea în urma comenzilor primite de restaurantul tău online, brand propriu de vinuri, fotografierea preparatelor, asistență timp de șase luni. 

Să facem și o estimare de profitabilitate. Dacă pentru fiecare porție livrată vei încasa un euro, iar în termen de o jumătate de an se va atinge o medie de 100 de unități zilnic, printr-un calcul simplu ajungem la 3.000 de porții lunar ceea ce înseamnă un profit brut de 3.000 de euro în 30 de zile. Asta fără să mai punem la socoteală câte un euro la fiecare sticlă de vin comandată sau la desert.
Acestea sunt logo-urile unora dintre restaurantele virtuale create de echipa eXpert Horeca Online. Dacă te interesează conceptul expus, investiția necesară este de 10.000 euro (sau doar 5.000 euro dacă se semnează contractul de colaborare până la 31 mai 2022) prin care vei beneficia de două restaurante virtuale online, ceea ce presupune două site-uri dedicate cu două aplicații de vânzare, două meniuri diferite, fotografii apetisante cu preparatele promovate, negociere și implementare în restaurantele fizice, brand propriu de vinuri, asistență timp de o jumătate de an. Din șase în șase luni se va crea un nou restaurant virtual online. 

Afacerea poate fi administrată și ca al doilea job, de părinți aflați în concediu de creștere copii etc. Poți fi pe plajă pe Coasta de Azur și să îți conduci mica afacere chiar de acolo, de pe telefonul conectat la internet.

Dacă dorești ceva mai complicat, echipa noastră îți oferă asistență pas cu pas și pentru deschiderea unui restaurant clasic. Oricare ar fi alegerea ta, așteptăm mesajul tău la meniu.tv@gmail.com sau 0734.201.275.

Poftiți Online! - www.RestaurantVirtual.EU

Cu considerație și prietenie,


Comentarii